Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge

Här presenteras några av mina expeditioner till mer eller mindre ovanliga utflyktsmål. De flesta finns inom Blekinges gränser, men även andra ställen förekommer. Avsikten är att med tiden komplettera med ytterligare kommentarer.

Den lilla bilden före respektive rubrik är klickbar och utgör länken till själva expeditionen.


 
   Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Jättegrytan vid Mörrumsån i Svängsta (Karlshamn).
      Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Flera stora flyttblock i området Gnetteryd-Guttamåla (Karlskrona).
   Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Båtkyrkogården på Tjurkö (Karlskrona).
      Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Mätstationer för inbasinstrument (Karlshamn och Ronneby).
   Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Kvarnen i Truseryd (Karlskrona).
      Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Två stora kanonvärn på Eriksbergslandet (Karlshamn).
   Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Rester av en hemlig anläggning i Långehall (Karlshamn).
      Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Bottenslingstation på Tärnö (Karlshamn) för övervakning av viktiga vattenvägar.
   Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Ls-torn i Blekinge.
      Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Mellanvågssändaren på Listerlandet (Sölvesborg).
   Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Äldre luftbevakningstorn av järn (Kyrkhult).
  
   Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Radioantennerna i Hörby.
      Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Antennanläggningen vid radiostationen i Grimeton.
   Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Väderradar.
      Expeditioner - främst i men också utanför Blekinge. (Bilden är en länk till det mer eller mindre ovanliga utflyktsmålet).   Stor flygradaranläggning.© Göran Mossberg